16.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăACTUALITATECulturaOamenii de stiinta DOVEDESC existenta lui DUMNEZEU! ”Sfarsitul universului este PROGRAMAT!”

Oamenii de stiinta DOVEDESC existenta lui DUMNEZEU! ”Sfarsitul universului este PROGRAMAT!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Faptul ca sfarsitul universului este programat dinainte si se poate sti cu exactitate cand va avea loc este cea mai buna dovada ca Dumnezeu exista.

Oamenii de ştiinţă au măsurat energia produsă de 200.000 de galaxii şi au descoperit că aceasta este de două ori mai mică decât energia generată de ele în urmă cu 2 miliarde de ani.

„Începând de acum, Universul este sortit declinului, precum o bătrâneţe care ar dura pentru totdeauna”, a explicat Simon Driver, membru al Comitetului internaţional de cercetări radioastronomice (ICRAR) din statul Australia de Vest, care a participat la acest proiect. „Universul s-a prăbuşit pe canapea, şi-a adus pătura preferată şi se pregăteşte să doarmă un somn etern”, a adăugat acelaşi cercetător.


Citeste si:

Prima tara din lume unde E PERFECT NORMAL sa-L INJURI pe Dumnezeu!

De ce painea vine de la Dumnezeu si nu se ARUNCA niciodata!


O bună parte din energia care circulă în Univers a fost generată după Big Bang, însă energie nouă este în mod constant eliberată în timpul fuziunilor termonucleare din stele. Andrew Hopkins, cercetător la Observatorul astronomic australian, spune că oamenii de ştiinţă ştiau deja de ceva vreme că ritmul de creare a stelelor în Univers a intrat în declin. Însă noul studiu arată că rata de producere a energiei noi scade într-o manieră asemănătoare pe diverse lungimi de undă.

Pentru acest studiu, oamenii de ştiinţă au folosit şapte dintre cele mai puternice telescoape de pe planetă, pentru a observa timp de opt ani peste 200.000 de galaxii, pe 21 lungimi de undă diferite, precum infraroşu şi ultraviolet, în cadrul studiului intitulat „GAMA” („Galaxy and Mass Assembly”). Acestea sunt cele mai exacte măsurători ale energiei cosmice ce au fost realizate vreodată.

Două telescoape spaţiale de la NASA, un telescop spaţial al Agenţiei Spaţiale Europene (ESA) şi telescopul anglo-australian din statul Noul Wales de Sud au furnizat date esenţiale pentru realizarea acestui studiu. Cercetarea este rezultatul colaborării între o sută de oameni de ştiinţă care provin de la peste 30 de universităţi australiene, europene şi americane.

 

Ultimele stiri