În loc să-şi plângă mama trecută în nefiinţă şi să poarte haine cernite, Oana (41 de ani) continuă să scoată venin pe gură, la adresa Marioarei, semn că ura dintre cele două femeie va dăinui şi dincolo de moarte.  Dacă joi seara, când ştia că Marioara este în comă, vedeta s-a dat în stambă la Kanal D, într-o rochie din dantelă, transparentă, pe sub care nu purta nici sutien şi nici chiloţi, iată că nici vestea morţii Marioarei nu avea să o impresioneze ieri pe Zăvo.

marioaraEa le-a spus prietenilor că s-a făcut dreptate divină, asta după ce, zilele trecute, ea a vorbit-o de rău pe mama ei, care zăcea de trei luni în Spitalul Fundeni, cu grave probleme renale (n.r.- i-a fost scos un rinichi, iar celălalt funcţiona doar 10%): “Mama a spus mereu că nu m-a vrut şi că m-a făcut cu sila pentru că a obligat-o tata să mă păstreze, ameninţând-o cu Miliţia. Mă priveşte ca pe un duşman. Eu sunt diavolul pentru ea, dacă moare să se ocupe de înmormântare fratele ei, Gigicu, pe care îl iubeşte. Sunt diavol pentru ea şi nu mai există nimic care să mă readucă la vreun sentiment… Acum o să o ia dracu’. Şi o să fac strict ce cred eu şi mă doare în pix, că e o străină pentru mine”. Dar şi Marioara recunoscuse, de-a lungul vieţii, că averea lor, care se ridică la circa 60 de milioane de euro, a schimbat-o: “M-am lăsat cucerită de bogăţie şi mi-a prins bine. Totul e pentru Oana, dar după moartea mea. N-am făcut testament, dar totul îi revine ei”.

Cele două rivale s-au văzut ultima oară acum patru zile, când Oana a vizitat-o la spital. Dar, şi atunci şi-au aruncat vorbe grele. Zăvo s-a prezentat, totuşi, ieri la Spitalul Fundeni pentru a ridica trupul neînsufleţit al femeii. Reporterii Click! au fost la vila din Afumaţi a Marioarei, iar vecinii s-au arătat şocaţi de toată această poveste. Mai mult, unii au zis că ar scuipa-o în ochi pe Oana, dacă o vor vedea trecând pe strada lor. La orele prânzului, Oana şi-a făcut apariţia la vila din Afumaţi. Ea a declarat în momentul în care a intrat în curtea casei că, în primul rând, vrea să vadă dacă Gigicu a furat ceva de prin casă, iar al doilea scop al ei acolo este să-i ducă haine de înmormântare mamei sale. “Cele mai urâte haine i le iau din şifonier şi i le duc la spital. Să o îmbrace cine o vrea, să o ia cine o vrea şi să se ocupe de ea”, a spus Oana apropiaţilor care o însoţeau.

Sursa: click.ro