Acasă International OFICIAL: Avionul disparut Malaysia Airlines S-A PRABUSIT in OCEANUL INDIAN! Nu exista...

OFICIAL: Avionul disparut Malaysia Airlines S-A PRABUSIT in OCEANUL INDIAN! Nu exista supravietuitori! VIDEO

Avionul Malaysia Airlines care a disparut pe 8 martie s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si nu exista supravietuitori, au anuntat autoritatile.

Conform datelor obtinute prin satelit si de catre echipele de cautare, avionul Boeing 777 s-a prabusit in sudul Oceanului Indian, la vest de orasul australian Perth.

„Trebuie sa va informam ca, potrivit noilor date obtinute, Cursa MH370 s-a prabusit in sudul Oceanului Indian”, a comunicat compania Malaysian Airlines.


Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines a disparut pe 8 martie, in timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri si membri ai echipajului.

„Regretam ca am ajuns la concluzia clara ca Zborul MH370 s-a prabusit si ca nu exista surpavietuitori.Trebuie sa acceptam ceea ce indica toate dovezile – ca avionul s-a prabusit in sudul Oceanului Indian”, a declarat premierul Malaysiei, Najib Razak.


Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentEmisiunea ”Dansez pentru Tine” de la ProTV, scoasa din grila de programe!
Articolul următorA te tavali pe jos de ras este o expresie foarte adevarata. Cine rade din toata inima, aceluia-i vine gustul sa se tavaleasca pe jos – Mihai Eminescu