Acasă Angajari Olguta Vasilescu: Absolut toate contractele de munca vor fi modificate

Olguta Vasilescu: Absolut toate contractele de munca vor fi modificate

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a ținut să precizeze că absolut toate contractele de muncă din România vor suferi modificări, în momentul în care se aplică măsura trecerii CAS de la angajat la angajator.

”Toate contractele de muncă vor fi modificate. Absolut toate contractele. REVISAL-ul va suporta aceste modificări fără nicio problemă”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Reamintim ca Ministerul de Finante a anuntat in 27 iulie printr-un comunicat ca, incepand de la 1 ianuarie 2018, taxele CAS si CASS vor fi platite de angajat. „Nivelul contributiilor sociale obligatorii urmeaza sa se diminueze cu 4,25 puncte procentuale, respectiv de la 39,25% la 35%. De asemenea, cu aceeasi data de 1 ianuarie 2018, se are in vedere si reducerea cotei impozitului pe venit de la 16% la 10%.

Aceste contributii vor fi datorate de catre angajat, insa obligatia stabilirii, retinerii si platii acestora catre bugetele de asigurari sociale va reveni, in continuare, angajatorului”, se arata in comunciatul Ministerului Finantelor.

Sursa: Stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUnul dintre cei mai buni elevi din Ploiesti s-a aruncat in fata trenului, la doar 17 ani!
Articolul următorVIDEO – Ce a ajuns Romania: Zeci de interlopi sa bat cu sabiile in plina strada, in fata Politiei!