Acasă ACTUALITATE Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu: Mamografiile sunt o mare teapa, ca...

Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu: Mamografiile sunt o mare teapa, ca sa faca bani marile companii farmaceutice! Doctorii: E nebuna!

101

Se anunță scandalul anului în România! O mare vedetă a făcut afirmații catalogate în termeni duri de către medici. Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, a scris ca folosirea mamografiei ca principala strategie de lupta impotriva cancerului de san a dus la producerea a 1,3 milioane de cancere de san, acolo unde nu exista, de fapt, nici unul.

„1,3 m-i-l-i-o-a-n-e de femei din America au fost fals diagnosticate și tratate cu metode chimice agresive și letale împotriva unui cancer de sîn pe care nu îl aveau!”, susține Olivia Steer, citata de stiripesurse.ro.

”Forma principală a cancerului de sîn depistată e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca “stadiul zero” sau drept “cancer de sîn noninvaziv”. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se mișcă, nu se extinde, nu are simptome și, dacă e lăsat în pace, nu progresează. Și poate chiar să se resoarbă singur, în timp. Dar asta numai și numai dacă nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer și nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive(…). Cum de mă încumet să spun asta: o altă publicație medicală prestigioasă, Lancet Oncology, a reprodus pe temă mai multe studii anul trecut, după ce s-a descoperit că și formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace”, a scris Olivia Steer într-un articol publicat pe blogul său.

Medicii au replicat prin Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, care suferă de teribila boală.

”ATITUDINE C R I M I N A L A!!

Categoric, nu pot sa tac! N-am facut-o niciodata cind revolta simt ca ma sufoca! Ce pacate au romanii, de se doreste sa li se faca atita si atita rau?!! Cum e posibil ca o minte, care ar trebui sa fie luminata, mai ales una care a avut mult de suferit, sa debiteze asemenea ineptii?! Sau poate tocmai ca modalitate de protest impotriva destinului crud, care i-a rapit persoane foarte dragi?! Cum sa poate spune cineva NU mamografiei?!! Si ca neoplasmul (cancerul), chiar in stare avansata, se poate vindeca fara tratament?! E posibil asa ceva?!! Chiar trebuie condamnate la moarte persoanele cu aceasta grava patologie, care au nesansa de a agrea si a avea incredere intr-o asemenea persoana cu probleme reale?!

Societatea si legea ar trebui sa combata asemenea ATITUDINI cu CONSECINTE FOARTE GRAVE, MORTALE!!! Asemenea persoane trebuie sa raspunda pentru raspindirea de stiri nereale, cu consecinte din cele mai grave! Stopate cumva, macar!!!” e mesajul medicului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos