Calculele pentru preluarea Primăriei Municipiului Constanța se fac de mult. Odată cu suspendarea pe motiv de arest preventiv a lui Radu Mazăre și iminenta sa demisie din funcție  se deschide drumul pentru un nou edil al Constanței.

manescuÎn acest context liberalii susțin că au om care ar putea să îl înlocuiască cu succes pe actualul edil suspendat.Potrivit surselor noastre acest om ar fi europarlamentarul Ramona Mănescu, soția actualului primar al Sectorului 6 din Capitală.

Avantajul ei este acela că are o imagine bună ca parlamentar și nu are adversar de calibru în PNL Constanța (singurul care putea avea pretenții este senatorul Gigi Chiru, dar care tocmai a fost condamnat în primă instanță pentru corupție), dar are un imens dezavantaj din partea soțului ei care are o imagine catastrofală în Sectorul 6, imagine negativă care cu siguranță va fi speculată în campanie de adversari.

Nici impresia lăsată în scurtul mandat de la Ministerul Transporturilor nu a fost prea bună (în timpul ministeriatului ei s-a întâmpla tragedia aviatică din Apuseni).

Sursa: stiripesurse.ro