Acasă ACTUALITATE Operațiune spectaculoasă în Ucraina: ”Lupii Albi” au distrus zece tancuri rusești într-o...

Operațiune spectaculoasă în Ucraina: ”Lupii Albi” au distrus zece tancuri rusești într-o singură noapte

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a raportat pe 18 martie că forțele sale speciale, „Lupii Albi”, au distrus 10 tancuri rusești și un transportor blindat de trupe în direcția Donețk-ului ocupat de ruși.

„Astfel, 11 ținte au fost distruse peste noapte”, a spus SBU. „Continuăm să lucrăm până la victoria completă”.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat mai devreme în cursul zilei că 880 de militari ruși au fost uciși în Ucraina pe 17 martie, ridicând numărul total al victimelor la 164.200. Potrivit raportului, Rusia a pierdut, de asemenea, 3.511 tancuri de la începutul invaziei sale la scară largă pe 24 februarie anul trecut.

Tot pe 17 martie, generalul colonel Oleksandr Syrskyi, comandantul Forțelor Terestre ale Ucrainei, a declarat că Rusia și-a folosit toate forțele în Bakhmut, regiunea Donețk, într-un efort de a înconjura complet orașul.

Potrivit lui Syrskyi, lupte aprige sunt în desfășurare în Kreminna, Torske, Bilohorivka și Spirne din regiunile Lugansk și Donețk. Cu toate acestea, Bakhmut rămâne „epiccentrul” războiului.

Luptele au loc la nord, est și sud de Bakhmut, a spus Syrskyi. Trupele Rusiei suferă pierderi grele și, în unele cazuri, se retrag fără a obține câștiguri semnificative.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAu apărut dovezile: Ucrainenii au adâncit canalul Bâstroe cu cel puțin 2 metri!
Articolul următorAnunt soc din Polonia: Am putea ”să ne alăturăm conflictului” cu Rusia