Acasă ACTUALITATE Oprea anunta retragerea UNPR de la Guvernare! Ponta ramane singur cu PSD-ul...

Oprea anunta retragerea UNPR de la Guvernare! Ponta ramane singur cu PSD-ul pe cap!

22
Liderul UNPR Gabriel Oprea a amenintat cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament si spune ca i-a transmis si premierului Victor Ponta si PSD-ului acest lucru.

„I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie. In momentul in care constatam ca se lucreaza, de exemplu, la Codul acela Penal – unii, pe furis, vor sa-l modifice – sau se doreste un atac asupra statului roman, pe noi de pierd de parteneri”, a declarat Gabriel Oprea in emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica la ProTV.

Comisia Juridica a suplimentat ordinea de zi la inceputul sedintei de marti cu 22 de proiecte legislative ce vizeaza modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, pentru care urmeaza ca institutiile din domeniul judiciar sa dea puncte de vedere pana saptamana viitoare.

Presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, precum si presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, au fost prezenti la sedinta de marti a Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor. Reprezentantii insitutiilor au cerut, la unison, amanarea discutiilor. Desi presedintele CSM a cerut explicit cel putin 14 zile pana cand vor putea oferi un punct de vedere, deputatii au stabilit, prin vot, un termen de o saptamana.

Sursa: hotnews.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos