Acasă Angajari Orasele cu cele mai multe oferte de munca disponibile.Top5 localitati in care...

Orasele cu cele mai multe oferte de munca disponibile.Top5 localitati in care sansele de angajare sunt mari

58

Gasirea unui loc de munca necesita de cele mai multe ori o perioada destul de lunga de cautari din cauza faptului ca nu stapanesti prea bine toate datele legate de joburile disponibile in piata.

Un instrument care ii poate ajuta foarte mult pe candidatii care vor sa identifice joburile pentru care pot aplica este reprezentant de statististicile intocmite de site-urile de recrutare.Pe www.eJobs.ro sunt publicate zilnic mii de posturi disponibile in intreaga tara. Pentru a veni in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, reprezentantii portalului de recrutare au realizat un top5 al oraselor in care sunt cele mai mari sanse de angajare.

Astfel, statisticile ne arata ca Bucurestiul ocupa primul loc in clasament, punand la dispozitie candidatilor peste 6.000 de posturi din cele mai diverse domenii. Cei care locuiesc in Capitala sau sunt interesati sa se relocheze aici, pot aplica pentru o paleta foarte diversificata de joburi in sectoare precum: IT, Vanzari, Customer Client Service, Inginerie, Turism, Finante Contabilitate, etc.

Topul continua cu locul 2, ocupat de Cluj Napoca, cu o oferta de aproximativ 2.200 de posturi active. Peste 50% din joburile disponibile in acest oras se adreseaza persoanelor aflate la un nivel peste medie din punctul de vedere al experientei acumulate: Mid level/Peste 3 ani experienta.

Timisoara si Brasov, ocupa pozitia cu numarul 3, cu peste 1.700 de posturi fiecare, cei interesati sa lucreze in aceste orase putand aplica pentru job-uri precum: Area Sales Manager, Network Marketing Online, Operator Call Center, Hardware Engineer, Medical Representative, Quality Engineer, etc.

Pe locul 4, cu o egalitate a numarului de posturi disponibile in acest moment, se afla orasele Iasi si Constanta cu o oferta de peste 1.500 de posturi , iar pe locul 5 se afla orasul Sibiu, cu peste 1.000 de posturi disponibile atat pentru studenti cat si pentru persoane cu experinta.

Lista poate continua cu orasele Craiova, Arad, Ploiesti dar si Targu Mures, Oradea sau Galati, cu sute de posturi active.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos