11.7 C
București
vineri, aprilie 10, 2020

Orban l-a executat sublim pe Teodorovici la ora de maxima audienta!

BOR anunta cum va decurge Pastele anul acesta: Credinciosii sa iasa la ferestre si pe balcoane!

Pelerinajul de Florii se suspendă anul acesta. Ramurile de salcie vor fi binecuvântate în biserică și vor fi distribuite de către voluntari credincioșilor din parohie...

Premierul Ludovic Orban a dat o lecție de bun simț fostului ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici, ca reacție după ce Teodorovici a spus că dorește înființarea unei comisii de anchetă în care să fie audiați atât el, cât și Dăncilă, Ludovic Orban, dar și Florin Cîțu pentru a explica de ce s-a depășit deficitul pe 2019.

„Cine face propunerea aceasta? Eu cred că dl Teodorovici trebuie să se ducă să se trateze. El este principalul vinovat. Vă aduceți aminte că s-a emis o OUG special ca să permită premierului și ministrului Finanțelor să nu dea declarații pe propria răspundere privind veridicitatea datelor în baza cărora a fost construit bugetul pe 2019, ca să scapă de răspunderea minciunilor pe care le-au pus la baza construcției bugetare. (…) Comisia de anchetă ar trebui să o vizeze pe Dăncilă, dar și pe el, că el a fost ministrul Finanțelor”, a spus Orban.

- Reclama -
- Reclama -

Ultimele stiri