6.3 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiOreste atrage atentia despre cum se instaureaza regimul de la Kremlin in...

Oreste atrage atentia despre cum se instaureaza regimul de la Kremlin in Romania fara ca Putin sa traga un glont!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Tineri din România și Bulgaria îi vor invita la vot pe bucureșteni

„Vote, Please!” este un proiect Erasmus+ are o durată...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

”Își bat serviciile secrete joc de  militarul Ciuca?”, se întreabă jurnalistul Oreste Teodorescu, într-o interesantă analiză postată pe pagina oficială de facebook.

”Doua inițiative cu miros pestilental sovietic sunt gata sa-l compromită pe premierul României, fost militar de cariera, transformat peste noapte in politician civil, și nu unul oarecare ci de-a dreptul liberal.

Imaginea publica a premierului este afectată major de Proiectul Stării de Criza, o găselnița a ministrului apărării, Dîncu, membru grupului de la Cluj, cu tenebroase conexiuni in zona răsăriteană, care pune CSAT-ul deasupra Constituției, prin excluderea Parlamentului de la o asemenea dezbatere.

A doua inițiativa care pulverizează imaginea premierului este propunerea DSU ca împreuna cu CNA și câteva ONG-URI sa scaneze spațiul MASS mediei in căutarea de Fake news. Foarte bine, însă sa introduci teremenele precum “corupție”, “incompetenta”, “trădare” care asociate guvernului, președinției  și parlamentului, te transforma “a priori” in propagandist pro rus, este o ticăloșie fără margini…

Sa transformi un stat democratic, pro european și nord Atlantic intr-o dictatura militara de sorginte sovietica este parte dintr-un subtil joc al unor generali din serviciile secrete, menit sa erodeze increderea in premierul României? Sau doar, prostie politica in stare pura?

Oare aceste decizii stranii și fără justificare, sa fi apărut brusc in opinia publica, fix cu o săptămâna înaintea vizitei oficiale in România a vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, este doar o întâmplare, poate o coincidenta, sau o Operațiune subtila?

Sa introduci forțat intr-un proiect de lege, care da puteri discreționare CSAT-ului, ca ori ce demers jurnalistic de investigatii care asociază politicienilor incompetenta și coruptia sa fie automat trecute la “propaganda pro rusa” este atât de sovietica, încât nu poate avea decât efectul invers!

Pot accepta,  ca militarului de cariera Ciuca, aceste doua bizarerii, i se pot părea benigne. Însă politicianului occidental Ciuca, așa ceva ar fi trebuit sa-i miroasă a Operațiune de compromitere. Pentru ca asta face diferența dintre lumea civilizata și Rusia, respectul pentru regulile democratice!

Așa ca, domnule Ciuca, scăpați repede de “idiotii utili” ai inamicului, întrucât sunteți deja împachetat și etichetat, poate pe nedrept, nu ca un lider politic, ci ca un veritabil ciomag in capul moale al democrației românești!”, mai scrie Oreste Teodorescu.

Ultimele stiri