Acasă Comentariul zilei Oreste explica succint cum ne-am intors la comunism dupa 32 de ani

Oreste explica succint cum ne-am intors la comunism dupa 32 de ani

979

Dacă mai aveați vreun dubiu de ce România se află un se află, citiți analiza lui Oreste Teodorescu, publicată recent pe pagina personală de facebook, pe care o redăm în întregime:

”Toate partidele politice după 1990 au fost populate cu foști activiști PCR și ofițeri de securitate din externe, interne și armata. Au condus prin alternanța și au jefuit împreuna timp de trei decenii!

Iar acum, când PNL și PSD s-au unit la guvernare, putem conchide ca la putere se afla in integralitatea lui, fostul partid comunist, ajuns la a treia generatie de privilegiati! Am sperat, in naivitatea mea, ca vor găsi loc pana acum in sistem și oamenii competenti și frumoși din societatea civilă! Mare eroare!!! Rând pe rând au fost Trași pe linie moarta toți cei fără legământ tăcut cu foștii nomenclaturisti! Trăim deplin astăzi dictonul: “la vremuri noi, tot ei!” Și așa va fi și de acum încolo!

Sunt prea sudați și complici între ei, ca sa renunțe la Putere! Din nefericire, spre deosebire de predecesorii lor, ticăloși, dar care știau carte, ăștia de azi și sunt troglodiți, făcuți grămada! Cu strigoii ăștia sulfuroși, România nu are nici o șansa! De asta au plecat din România, pana acum peste 6 milioane de cetățeni, dezabuzați! De asta îmi voi lua și eu familia și vom porni totul de la Zero, undeva in Europa civilizata!

Eu am hotărât sa-mi pierd cei mai frumoși ani, încercând, atât cât poate un jurnalist, ceva in bine! Nu regret, dar gândul sa-mi condamn copiii și nepotii la o viața mizerabila, ma ucide! Și asta nu pot sa o fac! Speranța mea a murit! Însă știu din toți porii, ca va veni și vremea renașterii acestei tari!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos