Acasă ACTUALITATE Oreste face o dezvaluire care il descalifica pe Dragnea! Cine il invata...

Oreste face o dezvaluire care il descalifica pe Dragnea! Cine il invata sa minta cu nerusinare!?

Cunoscutul jurnalist Oreste Teodorescu publica pe pagina personala de facebook o lista cu cei mai apropiati consilieri ai liderului PSD, Liviu Dragnea. Oreste explica cine sunt oamenii care ii spun sefului Camerei Deputatilor ce sa spuna si cum s-o spuna atunci cand camerele de filmat sunt fixate pe el.

”Uite cine îl învață pe Dragnea sa mintă fără sa clipească.

Vezi cine sunt cei trei muschetari circumcisi ai celui mai odios mincinos pesedist…

Pentru a îndobitoci și mai adanc masele de asistați sociali, devalizatori de Catena și fani Mirel Palada, vicleanul Daddy lucrează cu materie cenușie din Israel. Atât el ,cât și cea mai teribila decât furtuna, milfovista Be Bitch…beneficiază de experienta unora dintre cei mai cinici consilieri politici pe care îi poți plăti în shekeli:

Este vorba despre trei consultanti cu multa experienta in domeniul manipulării, dezinformării și propagandei:

1. Asaf Eisin a fost strategul campaniei electorale a liderului Partidului Muncii din Israel, Isaac Herzog si a lucrat si pentru lideri politici din Serbia.

b) Sefi Shaked, se afla in spatele unora dintre cele mai inovatoare campanii israeliene și a lucrat in trecut si pentru Benjamin Netanyahu, Naftali Bennett si partidul Shas.

c) Moshe Klughaft, strategul extremei dreptei israeliene.”, a scris Oreste Teodorescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn cunoscut jurnalist a izbucnit la adresa lui Dragnea: E crestin dar practica hotia, ravneste la femeia altuia si minte cu nesat!
Articolul următorReactie tupeista a lui Tariceanu la acuzatiile de coruptie asupra Guvernului: Poate sa vina si mama DNA-ului!