Oreste Teodorescu: China pândește cu zâmbetul pe buze, prăbușirea occidentului!

3787

Jurnalistul Oreste Teodorescu pregateste pentru editia din aceasta seara a emisiunii ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus o ampla analia geopolitica a pandemiei de coronavirus.

”Am analizat din toate unghiurile atât criza sanitara, cât și cea economică, venită la pachet cu vârful de lance Covidul chinezesc, dar alocam, in mod straniu, mult prea puțin spațiu și timp pentru criza politica!

Fraților, istoria ne domonstreaza implacabil ca ignorarea dimensiunii politice in asemenea cazuri planetare, ne condamna atât pe noi, cât și generațiile viitoare sa o trăiască din nou! Răspândirea haotica și globală a virusului cade pe umerii unor decidenți politici, incompetenți, corupti și chiar răuvoitori! Oricât de abila și pragmatica este propaganda chineza, dacă rămânem lucizi și analitici, putem identifica principalii vinovați, in nucleul de conducere al partidului comunist de la Beijing!

Prima minciună a fost că noul virus nu infectează oamenii. Apoi comuniștii au ordonat ca primele probe biologice să fie distruse și doctorii să fie reduși la tăcere. L-au persecutat pe doctorul care a dat alarma, creîndu-i o reputație de criminal.

Dar cel mai înspăimântător lucru este, ca in ciuda tuturor acestor evidente, China își revarsă propaganda comunista, în toată lumea, glorificând eficientă combaterii virusului, trimițând ajutoare defecte și inutile țărilor pe care le-a infectat! Vine cu împrumuturi cu dobinzi mici și cucerește incet teritoriul mental și afectiv al celor năpăstuiți! Și noi in România avem niște cozi de topor, idioți utili, jurnaliști, actori politici, foști ofițeri care incita de dimineața pana seara la ieșirea noastră din UE și NATO! Unii chiar nu se sfiesc de loc sa afirme public ca locul țării noastre este lângă China și Rusia nu lângă decadentul și egoismul occident!

Invitații de la ora 23.00 sunt: Dan Dungaciu, Iulian Fota, Costin Georgescu, Ion M Ionita și Răzvan Gheorghe!”, scrie Oreste.

#jocurideputere01.04.202023.00-01.00China pândește cu zâmbetul pe buze, prăbușirea occidentului!Am analizat din…

Publicată de Oreste pe Miercuri, 1 aprilie 2020