Oreste Teodorescu despre CCR: Când stăpânii o cer, sclavii din sistem acționează la comanda

Jurnalistul Oreste Teodorescu dedica editia din aceasta seara a ”Jocurilor de Putere”, de la ora 23:00, la Realitatea Plus, deslusirii scandalului creat de Curtea Constitutionala.

”România rămâne regina paradoxului instituțional! Nicăieri in lume nu mai exista instituții ale aceluiași stat, care poarta un război politic fără miza pentru societate. Politizarea excesivă a sistemului a creat o monstruozitate sinonima cu nebunia! Când stăpânii o cer, sclavii din sistem acționează la comanda, brutal, fără nici in scrupul. Așa se explica și lejeritatea prin care, ieri, comunistul Valer Dorneanu a declarat neconstituțională o lege promovată chiar de el, in 2004 când conducea Camera Deputatilor…așa ceva? Uite ca se poate!

Unii naivi ar putea crede, dacă ar asculta exclusiv propaganda presei aservite ca Valer Dorneanu și Renate Webber au sărit in apărarea libertăților cetățenești și au stopat abuzurile polițiștilor cei rai! Din păcate nici vorba de așa ceva, dacă le pasa de interesul public, abrogau pensiile speciale, care sunt de fapt o indemnizatie pe viata data unor paraziti ai statului. Dar cum sa faca asta si sa isi taie singuri pensiile astronomice?

Vom analiza cât de toxice au devenit cele doua instituții conduse de Politrucii Dorneanu și Weber împreuna cu Grigore Cartianu, Andrei Caramitru, Cristian Pârvulescu și Răzvan Gheorghe”, scrie Oreste Teodorescu pe pagina personala de facebook.