9 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăStirea zileiOreste Teodorescu despre gruparea terorista descoperita in Romania, la Jocuri de Putere

Oreste Teodorescu despre gruparea terorista descoperita in Romania, la Jocuri de Putere

in:

Stiri pe acelasi subiect

Jurnalistul Oreste Teodorescu dedica editia din aceasta seara a emisiunii ”Jocuri de putere”, de la ora 23:00 la Realitatea Plus, unei analize despre gruparea terorista descoperita in Romania.

”In noianul de evenimente complicate, tulburi care ne învăluie de peste tot, o stire fierbinte ne pune pe gânduri și ne arată încă odată in ce lume fragila trăim! Procurorii DIICOT au reușit sa destructureze zilele acestea o adevarata celula terorista, la Timișoara cu ramificații in epicentrul ISIS. O romanca de 33 de ani, care s-a autoradicalizat conducea un veritabil laborator clandestin de propaganda terorista, pregătise spații conspirative pentru a găzdui pe teritoriul României celule ale statului Islamic, primise pregătire contrainformativa și sume importante de bani pentru racolarea și radicalizarea unor cetățeni romani.

Vom trece in revista câteva dintre cele mai periculoase încercări ale radicalilor islamici de a opera pe teritoriul României și vom face o radiografie amănunțită a pericolului radicalizării unor cetățeni romani căzuți in capcana ideologica a fundamentaliștilor islamici, beneficiind de expertiza fostului director SRI, Costin Georgescu, Iulian Chifu, psihologului Silviu Ionita, jurnalistilor Ahmed Rimon Jaber și Dan Bucura și a purtătorului de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime”, anunță Oreste pe pagina personala de facebook.

Ultimele stiri