22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăSocialOreste Teodorescu si Doru Bem vor organiza si in 2014 TABARA DE...

Oreste Teodorescu si Doru Bem vor organiza si in 2014 TABARA DE ALCHIMIE SPIRITUALA la VAMA VECHE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Oreste Teodorescu si Doru Bem vor organiza si in aceasta vara Tabara de Alchimie Spirituala de la Vama Veche, mergand mai departe, alaturi de cursantii lor incepatori, avansati si masteranzi, pe acest Cal de Lemn al lui 2014 pentru a se incarca energetic si spiritual.

Energetica corpului uman, numerologie, astrologie, cristaloterapie, protectie energetica, cei patru stalpi ai destinului, dansuri tribalice, terapie prin ras, Qi Gong, initieri in diferite sisteme si multa voie buna! Astfel sunt asteptati cursantii la Tabara de Alchimie Spirituala, care se vor aduna intr-un loc minunat, intim, cu casute din lemn, intr-o curte cu iarba verde si vatra pentru focul de seara.

„Soarele, marea, sarea marii, ionii aerului, nisipul, locul special, baile de rasarit si apus, toate ne purifica si ne alimenteaza fiinta cu energii curate, luminoase. Este momentul unei recalibrari energetice si a unei tonifieri mentale. Cei din interiorul taberei pot avea acces la consultatii astrologice si numerologice, astfel incat cunoasterea sa se imbogateasca, iar alaturi de cursuri si initeri sa putem intregi raspunsul intrebarii Cine sunt eu, incotro ma indrept si de ce ma aflu aici?”, spune Doru Bem, unul dintre organizatori.

Tabara dedicata incepatorilor este cuprinsa din trei grupe, cea pentru avansati – din doua grupe, iar masteranzii se vor strange intr-o grupa. Cele de avansati si master sunt dedicate participantilor la cusurile de incepatori sau avansati in anii trecuti.

„Taramul Taberei ne ofera si loc de chindie pentru joi seara, cand toti cei prezenti vor petrece in jurul focului de tabara si isi vor pune dorinte ce vor zbura catre cer, odata ce-au fost scrise. Ceaunul facut pe vatra nu va lipsi nici el, cat si inmanarea amintirilor, a diplomelor. Va asteptam sa implinim butadaCunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste intreg universul!”, ne mai indeamna Doru Bem.

Pentru informatii referitoare la inscrierea in Tabara de Alchimie Spirituala de la Vama Veche, puteti consulta site-ul www.ordo.ro sau puteti suna la numarul de telefon 0723.240.532.

Sursa: larevista.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version