10.6 C
București
marți, februarie 20, 2024
AcasăStirea zileiOreste Teodorescu: UDMR-ul seamănă izbitor de mult cu noul Coronavirus!

Oreste Teodorescu: UDMR-ul seamănă izbitor de mult cu noul Coronavirus!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Jurnalistul Oreste Teodorescu dedica editia din aceasta seara a emisiunii ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus evolutiei recente a UDMR.

”UDMR-ul seamănă izbitor de mult cu noul Coronavirus! Pătrunde in organismul gazdei, după care multiplicând-și gena antinațională preia controlul deciziilor politice. Asimptomatici, așadar discreți, pândesc slăbirea sistemului imunitar national pentru a-și promova agenda iredentista!

Uite ca nici bine nu s-a stins scandalul trocului rușinos cu pesedeul, ca o noua inițiativa scandaloasa, marca UDMR ne zgârie retina și ne tulbura armonia. Senatul dominat copios de ciuma roșie a adoptat o inițiativa clocita de minitile separatiștilor lui Kelemen Hunor de a prelungi mandatele aleșilor locali de la patru la cinci ani…adică, după ce s-au opus furibund alegerii primarilor in doua tururi, acum, in cârdășie cu pesedistii și acoliții lor vor sa-si securizeze oamenii de paie cât mai multa vreme in funcții, deci la butoanele banului public, fără alegeri…

Și pentru ca in timp ce UDMR chitaie de dimineața pana seara, veșnic nemulțumit de situația minorității lor etnice ia hai sa vedem care este situația romanilor din Ungaria! Doar așa vom înțelege perfect dubla masura și ticăloșia unor băieți deștepți care profita de idioții utili din politica românească…Vom face anamneza acestui caz împreuna cu Costin Georgescu, Marius Pascan, Adrian Cozma, Petrisor Peiu, Bogdan Comaroni și Răzvan Gheorghe”, scrie Oreste pe pagina personala de facebook.

Ultimele stiri