24.3 C
București
vineri, iunie 14, 2024
AcasăACTUALITATEOrice telefon poate fi interceptat si monitorizat de oricine! Iata cum poti...

Orice telefon poate fi interceptat si monitorizat de oricine! Iata cum poti face asta!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Nu este legal și nici moral să-i spionezi pe cei din jurul tău. Și totuși sunt mulți care fac acest lucru prin diverse mijloace. Vor să afle dacă iubitul sau iubita îl/o înșeală de exemplu și atunci apelează la tot felul de mijloace care mai de care mai interesante.

Însă de când au apărut smartphone-urile și laptop-urile, lucrurile au devenit mult mai simple.

Există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi acestor scopuri. Le poți folosi doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi. Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile pe care curioșii vor să le afle:

Toate aceste aplicaţii sunt contra-cost şi au specificaţii identice. Pot fi folosite pentru spionat apeluri, mesaje text, email-uri, istoricul din browser, lista de contacte, calendarul de evenimente, IM-urile, documentele media, activitatea de pe social media.

Există o specificaţie pe care o putem întâlni doar la câteva aplicaţii şi care este foarte solicitată. Spre exemplu, Highster ne permite să folosim camera de la telefonul persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile sau pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil, scrie noobz.ro.

Ultimele stiri