Nu este legal și nici moral să-i spionezi pe cei din jurul tău. Și totuși sunt mulți care fac acest lucru prin diverse mijloace. Vor să afle dacă iubitul sau iubita îl/o înșeală de exemplu și atunci apelează la tot felul de mijloace care mai de care mai interesante.

Însă de când au apărut smartphone-urile și laptop-urile, lucrurile au devenit mult mai simple.

Există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi acestor scopuri. Le poți folosi doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi. Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile pe care curioșii vor să le afle:

Toate aceste aplicaţii sunt contra-cost şi au specificaţii identice. Pot fi folosite pentru spionat apeluri, mesaje text, email-uri, istoricul din browser, lista de contacte, calendarul de evenimente, IM-urile, documentele media, activitatea de pe social media.

Există o specificaţie pe care o putem întâlni doar la câteva aplicaţii şi care este foarte solicitată. Spre exemplu, Highster ne permite să folosim camera de la telefonul persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile sau pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil, scrie noobz.ro.

Transparenta face diferenta