Acasă Videoclipul zilei Panica intr-un avion AirFrance deasupra Atlanticului: Peste 500 de pasageri au privit...

Panica intr-un avion AirFrance deasupra Atlanticului: Peste 500 de pasageri au privit ingroziti cum motorul avionului explodeaza si se dezintegreaza in aer!

15

Spaimă teribilă pentru 520 de oameni aflaţi la bordul unui Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume.  Unul dintre cele patru motoare ale aeronavei a explodat deasupra Oceanului Atlantic, scrie Digi24.ro.

Aparatul de zbor decolase de la Paris şi trebuia să aterizeze în Los Angeles, dar din cauza incidentului, căpitanul a fost nevoit să devieze de la traseu.

A decis să aterizeze de urgenţă pe un aeroport din Canada, însă până atunci, pasagerii au putut vedea pe geam cum din motor se desprind pur şi simplu bucăţi.

„Avionul care operează zborul 066 a aterizat fără a suferi alte avarii pe aeroportul militar Goose Bay din Canad,a iar toate cele 520 de persoane aflate la bord au fost evacuate fără a se înregistra pagube sau răniți”, a declarat un purtător de cuvânt al Air France, la Paris.

Redirecționarea a avut loc în timp ce aparatul se afla deasupra Groenlandei, iar avionul a aterizat la Goose Bay la 15:42 GMT, conform sursei citate.

La bord se aflau 496 de pasageri, precum și 24 de membri ai echipajului, dintre care trei din cadrul personalului tehnic navigant.

Air France a trimis imediat la fața locului, pentru a se ocupa de pasageri, personal din Montreal și New York.

Air France exploatează în total 10 aeronave Airbus A380. Avionul este dotat cu patru motoare.

Sursa: Digi24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos