Acasă Infotrafic Panouri noi pe drumurile din Romania, cu smiley face: ”Acum incepe greul”,...

Panouri noi pe drumurile din Romania, cu smiley face: ”Acum incepe greul”, ”Exista speranta” sau ”Rezista”

Pe drumul naţional care leagă Deva, judeţul Hunedoara, de Lugoj, judeţul Timiş, au fost montate panouri cu mesaje inedite pentru şoferi, pe un sector mai periculos, printre care „Acum începe greul”, „Rezistă” sau „Există speranţă”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara transmite, sâmbătă, că pe drumul naţional 68A, care leagă Deva de Lugoj, au fost montate, experimental, mai multe panouri cu mesaje inedite. Panourile se găsesc între localităţile Holdea, judeţul Hunedoara, şi Margina, judeţul Timiş, pe cel mai periculos sector al DN68A, de 15 kilometri.

panou

Astfel, şoferii pot observa din trei în trei kilometri panouri cu mesaje precum „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranţă” şi „Încă un pic”.

panou4

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că doresc să-i ajute pe şoferi să parcurgă mai uşor traseul dificil

„Pe DN68A, între Holdea (jud. Hunedoara) şi Margina (jud. Timiş), au fost montate, experimental, din 3 în 3 kilometri, panouri care sperăm să vă ajute în timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, vă îndemnăm să evitaţi depăşirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave”, transmite Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedent”Ne-am saturat cat ne-ati furat!”. Proteste masive de strada anuntate pentru duminica!
Articolul următorAstazi este o zi sfanta pentru toti credinciosii! Se arata semnele care-ti spun ca iti va merge tot anul!