18.2 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăACTUALITATEParlamentar german: Nu avem nevoie de Romania! E VASALUL DOCIL al Statelor...

Parlamentar german: Nu avem nevoie de Romania! E VASALUL DOCIL al Statelor Unite!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei ameninţări din partea Rusiei pentru suplimentarea prezenţei militare în Europa de Est şi pentru menţinerea tensiunilor, iar în acest sens au nevoie de „vasali docili” precum România şi alte ţări, acuză un deputat german într-un interviu acordat Sputnik.

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei ameninţări din partea Rusiei pentru suplimentarea prezenţei militare în Europa de Est şi pentru menţinerea tensiunilor, iar în acest sens au nevoie de „vasali docili” precum România şi alte ţări, acuză un deputat german într-un interviu acordat agenţiei Sputnik.

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei „ameninţări” din partea Rusiei pentru a putea suplimenta prezenţa militară în Europa, acuză Alexander Neu, un deputat german de extremă-stânga, într-un interviu acordat agenţiei ruse Sputnik, atribuind Washingtonului practici specifice Războiului Rece, scrie flux24.ro.

„Ţinând cont de informaţiile publicate în presă, o suplimentare a efectivelor americane în Europa este prevăzută în anul 2017. Dacă Rusia ar fi cu adevărat atât de agresivă, mă întreb de ce Statele Unite adoptă atât de târziu astfel de acţiuni. În cazul în care imensa ameninţare reprezentată de Rusia există real, aşa cum încearcă Statele Unite să ne convingă, suplimentarea trupelor ar trebui să aibă loc mult mai devreme. Această contradicţie arată că nu este vorba de o ameninţare a Rusiei, ci că Statele Unite încearcă să creeze o ameninţare imaginară şi să consolideze rusofobia în Europa”, afirmă Alexander Neu, membru al formaţiunii de extremă-stânga Die Linke şi membru al Bundestagului, Camera inferioară a Parlamentului german.

Ultimele stiri