Acasă Turism Patronatele din turism acuza Bulgaria, Grecia şi Turcia ca finanteaza in secret...

Patronatele din turism acuza Bulgaria, Grecia şi Turcia ca finanteaza in secret campanii de denigrare a litoralului romanesc

5444

Bulgaria, Grecia şi Turcia finanţează denigrarea litoralului românesc, a declarat Anca Pavel Nedea, directorul Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa şi fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Anca Pavel Nedea, director al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa şi fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că acum trebuie profitat de faptul că românii nu mai pleacă atât de mult în străinătate pe perioada verii şi atraşi spre litoralul românesc.  

„Este foarte frustrant pentru un manager, antreprenor, consultant să vadă în continuare aversiunea pe care o avem faţă de litoralul românesc. Este la modă de foarte mulţi ani. Alte destinaţii cum sunt Bulgaria, Grecia şi Turcia finanţează masiv presa de litoral şi presa din România în general să spună lucruri bune despre ele şi lucruri foarte rele despre propriul litoral. Am observat campania susţinută împotriva litoralului românesc”, a spus Nedea, care conduce, împreună cu fratele ei, Ionuţ Nedea, un hotel din staţiunea Cap Aurora.  

Ea s-a declarat dezamăgită să constate o campanie „extraordinar de agresivă” la nivel central faţă de litoralul românesc. „Este un moment pe care refuzăm să ni-l mai fure cineva. E timpul să depăşim aceste subiecte tabu legat de litoralul românesc”.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos