Acasă Politica PeDeLizarea PNL! Oreste Teodorescu atrage atentia asupra caderii ultimei redute liberale din...

PeDeLizarea PNL! Oreste Teodorescu atrage atentia asupra caderii ultimei redute liberale din PNL! Sa fie acesta sfarsitul?

Jurnalistul Oreste Teodorescu remarca intr-o postare pe pagina personala de facebook ca in jurul candidaturii premierului Nicolae Ciuca la conducerea PNL se consfiinteste si sfarsitul liberalilor in PNL si preluarea tuturor functiilor cheie de catre fostii argati ai lui Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc din PDL. Oreste spune ca poza cu care se prezinta PNL-ul de astazi este una de trista amintire pentru romani care au trait o grava criza economica si sociala, dar mai ales una morala in care desi romanii erau condamnati la taieri bugetare, baronii din PNL prosperau prin sifonarea fondurilor catre propriile buzunare.

„Oare mai exista liberali in PNL?

Când am văzut tripticul de aur format din doi pedeliști care îl flancau pe noul presedinte (cu o vechime de un an in PNL) cum se prezintă ca o noua echipa câștigătoare, deși nu-mi mai pasa de mult de acest partid, mi-a apărut brusc in minte întrebarea dacă nu cumva foștii ortaci ai lui Băsescu și ai Udrei (PD-L) au devorat precum Pacman toată fibra autentic liberală, ce-a mai rămas după plecarea lui Orban și ai săi. Care, apropo, dacă la congres, funcția de secretar general nu ii va reveni unuia dintre vechii membri PNL, are cale liberă de a primi in Forța Dreptei, contingente de membri nemulțumiți de militarizarea și pedelizarea singurului și ultimului partid istoric din România. Oare Bolojan, Motreanu si alți seniori ai partidului mai conteaza in jocul democratic?”, arata Oreste Teodorescu.

Oare mai exista liberali in PNL? Când am văzut tripticul de aur format din doi pedeliști care îl flancau pe noul…

Publicată de Oreste pe Joi, 7 aprilie 2022
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSoldatii rusi povestesc cu nonsalanta despre uciderea civililor nevinovati
Articolul următorAdevărata miză a ungerii lui Ciucă la conducerea PNL: Marea pace dintre liberali și vechii PDL-iști