Acasă Cluj „Pentru ce platim atatia bani la tara asta de rahat?”. Bolnavii proaspăt...

„Pentru ce platim atatia bani la tara asta de rahat?”. Bolnavii proaspăt operați primesc MĂMĂLIGĂ cu GEM în Cluj!

280

O clujeanca, internata impreuna cu fiul ei la Clinica de Chirurgie Pediatrica din Cluj Napoca, a postat pe Facebook imagini cu mancarea primita la masa de seara in spital. Ea si fiul ei au primit doua cuburi de gem si o bucata de mamaliga, informează Aktual24.ro.

„Ce sa va spun mi-e sila de ceea ce o sa va zic. Ce vedeti in poze este cina pentru o mamica si fiul.

Asta este mancarea de la chirurgie pediatrica din Cluj Napoca. Nu credeam ca la Cluj se da asemenea mancare. Trebuie facut ceva sa se ia masuri in privinta asta.

Pentru ce platim atatia bani la tara asta de rahat? Ca sa primim mamaliga cu gem?

Intreb si eu asa din curiozitate oare DOCTORI, ASISTENTELE SI RESTUL CADRELOR MEDICALE MANANCA ASA CEVA? IN CE TARA TRAIM OAMENI BUNI?

Daca ei ar fi internati cu copilasi lor le-ar da asa ceva sa manance? Cum poti da doua cuburi de gem si mamaliga la doua persoane. As vrea sa vada acest mesaj si Ministrul Sanatatii si toti din Guvern”, a scris femeia pe Facebook.

Presedintele Iohannis a anuntat, saptamana trecuta, ca vor fi alocati peset 3 miliarde de euro in anii urmatori pentru dezvoltarea sistemului de sanatate.

„Vom pune un accent major pe imbunatatirea accesului la servicii de sanatate, prin dezvoltarea retelei de spitale, crearea de centre medicale integrate in zonele rurale si urbane vulnerabile si dotarea acestora cu aparatura, cabinete cu facilitati de screening, diagnostic precoce si monitorizare a pacientilor cronici. Dorim sa alocam pentru acest obiectiv 3 miliarde de euro”, a spus Iohannis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOreste spune franc ce-i lipsește „Cetățeanului roman”. Cine rezonează?
Articolul următorDoru Bem si pasul spre spiritualitate: „Dă-ți întâlnire cu tine însuți”