Acasă ACTUALITATE Pentru a scoate tara din foamete, presedintele Venezuelei indeamna oamenii sa prinda...

Pentru a scoate tara din foamete, presedintele Venezuelei indeamna oamenii sa prinda si sa manace iepuri: Nu e animal de companie, sunt 2,5 kg de carne!

11
Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a gasit solutia sa isi scape concetatenii de foamete: poporul sa manance iepuri, scrie CNN, care arata ca, potrivit unui sondaj, venezuelenii au pierdut in medie peste 8,5 kg in greutate, in 2016, din cauza lipsei de mancare.

Maduro a prezentat miercuri „Planul Iepure”, impreuna cu ministrul Agriculturii, Freddy Bernal, intr-o reuniune care a fost transmisa pe Periscope.

Cei doi, care il acuza pe presedintele Donald Trump si Statele Unite pentru criza pe care o traverseaza Venezuela, le recomanda oamenilor sa creasca iepuri ca sursa de hrana.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Un iepure nu este un animal de companie, ci doar doua kilograme si jumatate de carne”, spune Bernal, zambind. „Atacul lui Trump impotriva poporului din Venezuela este o oportunitate sa revizuim si sa schimbam tiparele culturale de consum”.

Maduro spune si el: „Prima parte a planului Iepure se misca inainte”. Acesta a adaugat ca mai multi iepuri au fost deja distribuiti catorva comunitati, in cadrul unui plan-pilot.

In general, oamenii din Venezuela nu mananca iepuri, pe care ii vad mai degraba ca pe un animal de companie.

Ministrul Agriculturii a argumentat insa ca iepurii sunt usor de crescut si reprezinta o sursa de proteine.

Guvernul a majorat de trei ori salariul minim in acest an, in conditiile in care FMi estimeaza ca inflatia va ajunge in acest an la 720%.

„Cautam solutii creative in viziunea socialista”, a mai spus Maduro.

Articolul precedentO noua televiziune se lanseaza in Romania! Transmite numai filme romanesti!
Articolul următorDoliu in politica romaneasca: A murit Mircea Ionescu-Quintus!