PERCHEZITII ale procurorilor DNA la sediul CJ Constanta si la locuinta lui Nicusor Constantinescu, intr-un DOSAR DE CORUPTIE

Mai multe perchezitii au loc in trei locatii din judetul Constanta, printre care sediul Consiliului Judetean (CJ) Constanta si locuinta lui Nicusor Constantinescu, intr-un dosar de coruptie instrumentat de DNA.

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, procurorii DNA – Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2013, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie de catre functionari publici cu functii de conducere in plan local.

Astfel, miercuri dimineata, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, au loc perchezitii in trei locatii din municipiul Constanta, intre care si doua sedii ale unor institutii publice.

„In acest moment, in cauza se efectueaza urmarirea penala prin raportare strict la fapte, nefiind inceputa urmarirea penala fata de vreo persoana”, arata DNA.

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile au loc la sediul Consiliului Judetean Constanta si la locuinta lui Nicusor Constantinescu.

Procurorii beneficiaza de sprijinul SRI si al Brigadei Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Sursa: mediafax.ro