Pesedistii s-au pierdut cu Firea! Nici colegii de la Antena 3 nu o voteaza!

Gabriela Firea are parte de o mare supriza neplacuta tocmai din partea unor fosti colegi de la Antena 3. Unul dintre prezentatorii vedeta ai postului a anuntat ca se gandeste sa nu mearga la vot la alegerile locale, dezamagit fiind de oferta partidelor. Firea va candida din partea PSD la Primaria Capitalei.

„Pentru prima oara, ma gandesc sa nu merg la vot”, a scris Radu Tudor pe blogul sau. El este dezamagit de modul in care candidatii si-au inceput campania electorala pentru alegerile locale din Bucuresti.

„Vad campanie electorala inceputa deja ilegal, sub privirile complice ale Autoritatii Electorale Permanente. Bannere, afise, actiuni ale candidatilor cu flori si urari de vot. Tot tacamul politic. Liberalii sunt din pacate varf de lance in aceasta campanie timpurie si ilegala. Nici PSD nu face vreo exceptie, dar este mai slab si mai dezarticulat vizibil.

Nici un varf liberal, social democrat, uneperist ori de alta sorginte politica nu este deranjat in actiunea sa electorala de imaginea acestui oras balcanic obosit si neglijat”, a scris Radu Tudor, citat de aktual24.ro.

Liderii PSD au anuntat ca Gabriela Firea va fi cel mai probabil candidat al partidului pentru primaria Capitalei. De altfel si Firea si-a inceput deja campania electorala, ea fiind prezenta si la mitingul Antena 3 unde a dat autografe.

firea2