17.7 C
București
vineri, mai 17, 2024
AcasăACTUALITATEPNL Caraș Severin îl susține, fără rezerve, pe Ludovic Orban la șefia...

PNL Caraș Severin îl susține, fără rezerve, pe Ludovic Orban la șefia PNL

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Întrunit în ședință ordinară, Biroul Politic Județean al filialei Partidului Național Liberal Caraș-Severin a adoptat astăzi decizia de susținere la următorul Congres a candidaturii președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcție.

Rezultatele foarte bune însumate la toate rundele de alegeri din 2019 și 2020, performanța la guvernare în funcția de prim-ministru, precum și modalitatea în care a condus PNL, apreciată de marea majoritate a reprezentanților din administrația locală, constituie argumentele pentru care Biroul Permanent Județean al filialei PNL Caraș-Severin a luat decizia cu unanimitate de voturi.

“Îl cunosc pe Ludovic Orban de 30 de ani și am lucrat împreună multă vreme, inclusiv în Guvernul precedent. A reușit să unească partidul, să câștige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România. În plus, aprecierea de care se bucură în rândul membrilor PNL, precum și deschiderea și disponibilitatea față de aceștia întăresc decizia mea personală cât și a filialei de susținere pentru Ludovic Orban”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

Ultimele stiri