Acasă Timis Politist mort la doar 43 de ani, dupa ce s-a infectat cu...

Politist mort la doar 43 de ani, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus

Un poliţist de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, din judeţul Timiş, a decedat duminică seara, după ce la finalul lunii iulie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, transmite News.ro.

Sindicatul Europol a anunţat, duminică seara, pe Facebook, că un poliţist de frontieră din Timiş a decedat în urma infecţiei cu coronavirus.

”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, transmite Europol.

La sfârşitul lunii iulie, la Poliţia de Frontieră Timişoara au fost confirmate mai multe cazuri de COVID – 19.

În prezent, un focar activ de coronavirus este la Inspectoratul de Poliţie Timiş, unde 22 de poliţişti au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, iar alţi zeci de poliţişti se află în izolare la domiciliu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMedic roman stabilit în strainatate: In Romania s-a ajuns la un nivel penibil cu discuțiile despre covid
Articolul următorItalia anunta noi restrictii pentru prevenirea infectiilor cu coronavirus