Acasă Neamt Politist roman, viral pe internet: „Meseria mea e să-ţi apăr c…l, nu...

Politist roman, viral pe internet: „Meseria mea e să-ţi apăr c…l, nu să ţi-l pup, indiferent cine eşti tu sau tac’tu!“

Un ofițer de Poliție din România, Sorin Mihai Bărbieru, a „șocat” printr-un mesaj pe Facebook. El a postat o fotogarfie în care apare îmbrăcat într-un tricou pe care scrie „Meseria mea e să-ţi apăr c…l, nu să ţi-l pup, indiferent cine eşti tu sau tac’tu“.

Sorin Mihai Bărbieru este un ofiţer de Poliţie în vârstă de 41 de ani originar din Piatra Neamţ şi care lucrează în prezent la Direcţia Rutieră din Bucureşti, informează adevărul.ro.

13876461_10206925878968736_2113998745495351163_n

    

Imaginea a adunat în două zile peste 10.000 de share-uri şi a fost urmată de o altă fotografie, similară, publicată pe data de 29 iulie: „Sunt poliţist şi da, sunt dur Tu vrei să mă jigneşti şi îmi dai şpagă Ia fiece bancnotă şi ţi-o bagă’n c.r Acolo-i locul ei, măi dragă“.

Pe Facebook, Sorin Mihai Barbieru a scris: „Dragii mei prieteni! Am intrat de dimineaţă pe FB şi am văzut peste 2.300 de cereri noi, începând de ieri. VĂ MULŢUMESC şi mă înclin în faţa voastră! Din nou, nu am cuvinte să îmi exprim fericirea de a vă avea ca prieteni. Am răspuns tuturor cererilor, cu plăcere, dar, din păcate, când am vrut să trimit pe messenger, am constatat că FB m-a blocat.

De aceea, cer scuze celor care nu aţi primit niciun rând de la mine: nu e vina mea. Pe de altă parte, încerc să răspund tuturor celor care îmi scriu.

Uneori sunteţi mulţi şi pe unii nu îi văd: vă rog să mă scuzaţi, nu o fac din răutate. Unii dintre voi mi-au cerut tricouri: vă rog să mă iertaţi, dar nu pot să vă satisfac dorinţa din două motive:

1. Am făcut doar două exemplare din primul şi un exemplar din al doilea.

2. Dacă aş trimite, ar trebui să solicit rambursarea costurilor şi nu ar fi frumos din partea mea: AR SUNA DE PARCĂ AŞ CERE ŞPAGĂ..:). Cei care doriţi tricouri, mergeţi în oraşul vostru şi le faceţi liniştiţi, eu m-aş bucura să văd cât mai multe, mai ales din al doilea.

13606911_10206797705084469_5595643060730461749_n

    

Vă doresc un week-end plăcut. Astăzi sau mâine voi începe să postez din poveştile şi întâmplările trăite de mine, la cererea unora dintre voi”.

Mihai Bărbieru a fost implicat, potrivit informaţiilor de pe contul personal de Facebook, în două misiuni ale ONU desfăşurate în Sudanul de Sud şi Kosovo.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRoman prins in Vama Nadlac cu FRATELE MORT in portbagajul masinii!
Articolul următorCod portocaliu si galben de canicula in JUMATATE DE TARA! Romania se USUCA!