Acasă Angajari Politistii din Romania spun ca sunt platiti prea putin ca sa lupte...

Politistii din Romania spun ca sunt platiti prea putin ca sa lupte cu infractorii. Lasa munca pentru proteste

Sindicaliştii din Poliţie şi din penitenciare pichetează, marţi, sediul Ministerului Finanţelor din Bucureşti, printre revendicări aflându-se aplicarea Legii-cadru a salarizării, acordarea unor sporuri prevăzute de lege, actualizarea şi recalcularea pensiilor militare de stat.

Potrivit Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România (FSNPPC), printr-un proiect legislativ iniţiat acum câteva zile de Ministerul Muncii, „doar câteva ministere, alese pe sprânceană, plus INS (…) laolaltă cu toate structurile lor teritoriale, ar beneficia de o majorare a salariului de bază de 15%”.

Reprezentanţii FSNPPC susţin că dacă nu vor avea un răspuns pozitiv din partea Guvernului, cât mai urgent, vor extinde manifestările, în mod legal, la nivel naţional, recurgând la acţiuni de protest inedite, informează Agerpres.

La protestul organizat marţi de sindicaliştii din Poliţie se vor alătura şi reprezentaţi ai Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCelebra actrita din Grease, Olivia Newton-John, a murit la 73 de ani
Articolul următorNutritionist de la Harvard: Aceasta este cea mai bună vitamină pentru a menține creierul și tânăr și a-l proteja în fața bolilor neurologice