Ponta arunca BOMBA: Demisie in alb din PSD! Dragnea fara reactie!

Victor Ponta a anuntat miercuri ca isi va depune demisia in alb din PSD, urmand ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, sa dispuna de aceasta demisie.

Intrebat daca mai exista o relatie de prietenie intre el si Dragnea, Ponta a spus:

„Nu. Sa fim seriosi. Dragnea e om politic, eu nu mai sunt, pot spune exact”.
 Pe de alta parte, cand a fost intrebat daca a vorbit cu Liviu Dragnea, fostul premier a afirmat ca nu au mai vorbit de anul trecut

Intrebat si de legatura dintre fundatia Black Sea Regional Projects, pe care a infiintat-o in februarie anul trecut si viitorul sau politic, Ponta a raspuns: „Nu confundati lucrurile, una este fundatia si alta este activitatea mea de deputat de Gorj”.

Amintim ca fundatia este condusa de Victor Ponta, care deţine funcţia de preşedinte, iar Daniel Constantin (ALDE), Nicolae Bănicioiu (PSD) şi Mirel Palada sunt vicepreşedinţi, în timp ce membru onorific este fostul premier al Georgiei Irakli Garibashvili. Totodată, membri ai fundaţiei sunt şi foşti miniştri din Cabinetul Ponta – fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici, fostul ministru de Externe Titus Corlăţean şi fostul ministru al Cercetării, Mihnea Costoiu.