4 C
București
luni, martie 4, 2024
AcasăACTUALITATEPonta loveste in PSD din toate directiile: Rapoartele serviciilor secrete ajungeau la...

Ponta loveste in PSD din toate directiile: Rapoartele serviciilor secrete ajungeau la Dragnea! Cu ce drept?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...
Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, susține că în Guvern s-au produs ilegalități din partea fostului secretar general, Mihai Busuioc. Ponta susține că toate documentele ajungeau la Busuioc, inclusiv cele de la serviciile secrete, iar acesta era omul cheie al lui Liviu Dragnea în PSD. De asemenea, Ponta susține că Busuioc avea și o listă cu ceea ce trebuie să ofere PSD-ul către cei de la UDMR.

”Inițial nu ne-am dat seama, dar apoi am înțeles cât de important era domnul Mihai Busuioc pentru Liviu Dragnea. La domnul Busuioc ajungeau toate documentele care ar fi trebuit să ajungă la primul ministru. Ajungeau documente inclusiv de la serviciile secrete, de la instituțiile statului. Acele documente ar fi trebuit să ajungă la șeful de Cabinet, care trebuia să le semneze și să le dea mai departe la premier. O să investigăm cum s-a ajuns la această situație ca documentele să ajungă la secretarul general al Guvernului.

Avea o listă acolo cu ce trebuie să dea la UDMR, cu ce trebuie să dea la alte partide. L-am întrebat direct: ce faci, domnule, încalci legea, pur și simplu? El și-a dat ochii peste cap și vă dați seama cam cine era șeful lui”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Victor Ponta a explicat care sunt scenariile după moțiunea de cenzură.

”Dacă moțiunea de cenzură nu va trece, a doua zi premierul Sorin Grindeanu va merge la sediile PSD și ALDE și le va spune: colegi, asta este situația, haideți să construim un Guvern Grindeanu 2, dar în care să nu mai avem oameni aduși de la Teleorman a căror singură calitate era obediența.

Dacă moțiunea trece, Sorin Grindeanu și echipa sa își va continua activitatea până la momentul desemnării noului premier și depunerea jurământului. Se poate întâmpla ca președintele Klaus Iohannis să vină cu două propuneri care să fie respinse de Parlament, iar în toamnă să avem alegeri anticipate, organizate de premierul Sorin Grindeanu, un Grindeanu de la PSD”, a mai spus Ponta.

Ultimele stiri