Presedintele Iohannis si premierul Ponta s-au intalnit astazi la ora 12 la Palatul Cotroceni si au discutat timp de o ora. Cei doi au avut o discutie tete-a-tete, pe teme privind prioritatile guvernarii, actualitatea politica si economica si pespectivele colaborarii institutionale.

klaus_si_ponta

Victor Ponta a afirmat ca intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utilaă, serioasa si eficienta, o prima consultare institutionala care arata ca lucrurile intaă „pe fagasul normal”.

„Prima consultare institutionala cu presedintele Iohannis – extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal”, a scris Ponta pe Twitter.

Klaus Iohannis a anuntat, duminica, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca l-a invitat luni, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o intalnire la care se vor discuta prioritatiile guvernarii, actualitatea politico-economica si perspectivele colaborarii instituţionale intre presedintie si guvern.

Si premierul Victor Ponta a confirmat ca se va intalni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis.

„Maine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima intalnire institutionala cu presedintele Iohannis. Dupa 10 ani putem in sfarsit sa demonstram romanilor ce important si benefic este ca presedintele si premierul sa colaboreze pt binele public. Toti cetatenii care ne-au numit in functiile noastre vor avea de castigat”,  a afirmat Ponta pe Facebook.

Sursa: Mediafax