30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăACTUALITATEPremierul Ciolos raspunde acuzatiilor ca ar fi OFITER ACOPERIT!

Premierul Ciolos raspunde acuzatiilor ca ar fi OFITER ACOPERIT!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Dacian Ciolos a declarat marti dimineata ca „N-am fost, nu sunt si nici n-o sa fiu vreodata ofiter acoperit”. Primul ministru a facut aceasta afirmatie in legatura cu recentele sale declaratii privind folosirea unor cartele prepay din Romania in pregatirea unor atentate. „Eu am spus si am avut informatia asta de la SRI, ca in pregatirea unor atentate s-au folosit si cartele prepay din Romania.Nu am avut nicuiun interes sau obiectiv ascuns atunci cand am spus lucrurile astea. (…) Cred ca e nevoie de o dezbatere in societatea romaneasca cu cartile pe masa in aceasta problema. Societatea trebuie sa fie in cunostinta de cauza atunci cand se discuta anumite lucruri”, a explicat primul ministru, citat de Hotnews.ro.

Dacian Ciolos a subliniat ca „Nu stiu daca au fost folosite (cartele prepay din Romania – n.red.) la atentatele de la Bruxelles si nu am spus niciodata lucrul asta.”

Dacian Ciolos a comentat si raportul Corpului de Control al Guvernului privind interventia de la clubul Colectiv, precizand ca „Multa lume are impresia ca noi traim acolo in Guvern intr-un conflict permanent, sa dam afara pe unii, sa numim pe altii. Am avut discutii foarte civilizate cu domnul Arafat.”

Ultimele stiri