Acasă ACTUALITATE Premierul Cîțu: AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit! Vă daţi seama,...

Premierul Cîțu: AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit! Vă daţi seama, cere PSD ajutorul AUR pentru o moţiune de cenzură? Aici s-a ajuns

131

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seară, că ”aici s-a ajuns” ca PSD să ceară ajutorul AUR pentru depunerea unei moţiuni de cenzură. ”AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit, în Parlamentul României”, afirmă Cîţu, precizând că, deşi susţin că nu au nimic în comun cu AUR, social-democraţii au foarte multe lucruri în comun cu ”fracţiunea AUR”.

”PSD am vazut ca lucrează cu AUR, era momentul să-şi arate care sunt partenerii. AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit, în Parlamentul României, deci PSD arată că este lângă AUR în Parlamentul României, lângă fracţiunea AUR, deşi până acum au spus că n-au nimic în comun. Se pare că au multe în comun şi l-am auzit chiar pe preşedintele PSD cerând ajutorul AUR. Vă daţi seama, cere PSD ajutorul AUR pentru o moţiune de cenzură. Aici s-a ajuns”, a declarat Florin Cîţu, joi seară, la B 1 TV, întrebat dacă are vreo emoţu cu privire la moţiunea de cenzură anunţată de PSD.

Liderul PSD, Marcel Ciolalcu, anunţă că formaţiunea va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul „eşecului” PNRR. (Sursa: News.ro)

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentÎntâi muncă, pe urmă distracție: Guvernul NU dă liber bugetarilor în 31 mai!
Articolul următorRechinul – mafiotul roman care a speriat Mexicul, a fost prins!