Acasă ACTUALITATE Premierul Cîțu despre Vlad Voiculescu: „A semnat pentru 9 milioane de doze...

Premierul Cîțu despre Vlad Voiculescu: „A semnat pentru 9 milioane de doze pentru CureVac, vaccin care nu a fost aprobat niciodata

Premierul Florin Citu l-a acuzat, miercuri, pe fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, de „dezinformare” in legatura cu achizitiile de vaccinuri.

„Am vazut ca fosti ministri ai Sanatatii vin cu tot felul de dezinformari in spatiul public. Pentru a face o comanda, cel care semneaza in numele Romaniei este ministrul Sanatatii. Daca avea o problema in legatura cu un anumit numar de doze ar fi spus ceva. Vlad Voiculescu a semnat pentru peste 29 de milioane de doze, daca erau prea multe putea sa spuna ca nu era nevoie. Vlad Voiculescu a semnat pentru 9 milioane de doze pentru CureVac, vaccin care nu a fost aprobat niciodata, comnada esre semanta de Vlad Voiculescu, ca sa fie foarte clar. Sa explice de ce a facut aceasta comanda. (…) Nu l-am vazut niciodata prin vreun centru de vaccinare”, a acuzat Florin Citu.

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, a anuntat marti ca decizia ca Romania sa comande un numar „irational” de vaccinuri anti-Covid a fost luata personal de Florin Citu. DNA a declansat o ancheta privind achizitia de vaccinuri.

Voiculescu mentioneaza ca premierul Citu a comandat vaccinuri desi „aveam deja un numar prea mare de vaccinuri comandate deja, in raport cu toate scenariile vis-a-vis de campania de vaccinare”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPiata certificatelor covid false este mai mare decat isi inchipuie autoritățile. Noi descinderi in aceasta dimineata
Articolul următorCifrele îi bagă pe specialiști în ceață: Cu tot cu vaccin, România are în 2021 mai mulți bolnavi de Covid decât în 2020!