Acasă Stirea zilei Premierul Cîțu e convins că PNL va ramane la guvernare inca 8...

Premierul Cîțu e convins că PNL va ramane la guvernare inca 8 ani: „Urmeaza batalii grele in perioada urmatoare, trebuie să fim uniți”

59

Premierul Florin Citu a afirmat ca in aceste alegeri liberalii aleg echipa cu care va fi condusa Romania in urmatorii opt ani si a precizat ca membrii Partidului National Liberal trebuie sa fie uniti pentru ca urmeaza batalii grele.

Florin Citu a tinut sa transmita doua mesaje la conferinta de alegeri a PNL Mures, care se desfasoara sambata.

„In primul rand, sa nu uitam, aceste alegeri ale noastre sunt pentru a pregati sau a da Romaniei conducerea in viitor. Asta facem. Noi ne alegem echipa cu care vom conduce Romania in urmatorii opt ani. De aceea am tinut sa fiu in tara, pe unde am putut, de fiecare data pentru ca este important ca romanii sa vada cine vor fi liderii care vor moderniza Romania”, a afirmat Citu, citat de news.ro.

Celalalt mesaj al premierului a fost unul de unitate.

„Si al doilea mesaj este un mesaj de unitate. Trebuie sa fim uniti, suntem uniti, dar trebuie sa fim uniti in continuare pentru ca urmeaza batalii grele in perioada urmatoare. Sa ramai la guvernare opt ani nu este usor, dar este un obiectiv ambitios pe care vreau sa ni-l asumam cu totii. Si nu putem sa il atingem decat daca suntem impreuna”, a transmis seful Guvernului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos