Acasă ACTUALITATE Premierul Cîțu: ”Eu cred cu tarie in aceasta coalitie de guvernare, s-a...

Premierul Cîțu: ”Eu cred cu tarie in aceasta coalitie de guvernare, s-a cladit in jurul unor valori, idei, nu in jurul unor persoane”

Premierul Florin Citu a facut, miercuri, la pranz o prima declaratie publica in legatura cu demiterea lui Vlad Voiculescu.

„De un an de zile, Romania trece printr-o lupta cu pandemia, aceasta a intins la maxim resursele statului. Ca sa avem succes, este nevoie de incredere in institutiile statului.

Pentru a ma asigura ca increderea ramane, m-am decis sa fac o modificare la varful Ministerului Sanatatii. Vreau sa-i adsigur pe romani ca eu cred cu tarie in aceasta coalitie de guvernare, s-a cladit in jurul unor valori, idei, nu in jurul unor persoane”, a declarat Citu.

Presedintele Iohannis a semnat, miercuri, la ora 12.30 decizia de revocare din functia de ministru al Sanatatii a lui Vlad Voiculescu. Anuntul a fost intampanita cu urale in studiourile Antena 3 si Romania TV.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din functia de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sanatatii”, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Sedinta de guvern programata pentru miercuri a fost amanata, ministrii USRPLUS refuzand sa se mai prezinte dupa ce Vlad Voiculescu au fost revocat din functie.

Birourile Nationale USRPLUS s-au intrunit in sedinta de urgenta, de la 12:00, in urma crizei provocata de demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sanatatii. Liderii USRPLUS iau in calcul sa ceara si ei inlocuirea lui Florin Citu in schimbul ramanerii aliantei in coalitie.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPremierul Florin Cîțu l-a dat afară din Guvern pe Vlad Voiculescu!
Articolul următorLudovic Orban: ”Pentru PNL nu există o altă soluţie politică de guvernare decât actuala coaliţie”