GrammyAwardsTrophys_620_120512-230x230Cantaretul si actorul american Justin Timberlake va canta la gala de decernare a premiilor Grammy, ce va avea loc pe 10 februarie, la Los Angeles, alaturi de alte nume sonore din industria muzicala, precum Rihanna, Taylor Swift si Elton John, au anuntat miercuri organizatorii.

Castigator a sase premii Grammy, Justin Timberlake va sustine acest concert cu doar cateva saptamani inainte de lansarea, pe 19 martie, a noului sau material discografic, „The 20/20 Experience”, care este primul album de studio al sau din ultimii sapte ani.

La gala de decernare a premiilor Grammy, cele mai prestigioase recompense din industria muzicala americana, vor mai urca pe scena Bentley, Miranda Lambert, The Black Keys, fun., The Lumineers, Mumford & Sons, Carrie Underwood si Jack White.

Cantaretul britanic Elton John si compatriotul sau Ed Sheeran vor canta pentru prima data impreuna, cu ocazia acestei gale, care il va avea ca prezentator principal pe rapperul LL Cool J.

Grupul pop-rock indie fun. este considerat marele favorit al galei, intrucat a fost nominalizat la sase premii, inclusiv la categoriile „cel mai bun album” („Some Nights”) si „cea mai buna inregistrare” („We Are Young”).

Organizatorii vor aduce in cadrul galei Grammy din acest an un omagiu special muzicianului indian Ravi Shankar, o legenda a sitar-ului, decedat in decembrie 2012.