Acasă Arad Presa romaneasca este in DOLIU! Un cunoscut jurnalist S-A SINUCIS in parcarea...

Presa romaneasca este in DOLIU! Un cunoscut jurnalist S-A SINUCIS in parcarea unui supermarket!

Un jurnalist român a fost găsit mort în propria maşină, după ce mai multe ore în şir apropiaţii nu au putut să-l contacteze.

Acasă, poliţiştii au găsit bilete de adio. Conform Realitatea TV, Octavian Butuza a trecut în nefiinţă. Trupul lui neînsufleţit a fost găsit în maşina parcată lângă un supermarket din Baia Mare. Apropiaţii jurnalistului mărturisesc că nu a fost de găsit încă de la primele ore ale zilei şi, deşi a fost contactat telefonic de mai multe persoane, a fost în zadar.

După câteva ore un echipaj de poliţie s-ar fi deplasat la locuinţa lui Octavian Butuza, unde au fost găsite mai multe bilete de adio. După ce au găsit biletele, poliţiştii au găsit trupul fără suflare al jurnalistului în maşină. Vecinii lui Octavian Butuza mărturisesc că l-au văzut cu o seară în urmă ultima oară.
Unul dintre biletele de „adio” ale bărbatului îi este dedicat fiicei sale. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje, printre care şi unul de criminalistică.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentInventia unei cercetatoare din Romania va schimba viitorul omenirii! Barak Obama a felicitat-o personal!
Articolul următorTurism in Romania: Sezlongurile in statiunea Mamaia se mai inchiriaza DOAR CU SPAGA!