Acasă Monden Președintele Iohannis a uimit pe toata lumea: La peste 60 de ani,...

Președintele Iohannis a uimit pe toata lumea: La peste 60 de ani, fara burta, cu muschi de sportiv!

163

Politistul Marian Godina a tinut sa mentioneze, dupa ce Klaus Iohannis si-a suflecat maneca tricoului pentru a se vaccina, ca „la Cotroceni au sala de forta”.

„Ca unul care se pricepe cat de cat la asta, pot spune sigur ca la Cotroceni au sala de forta si cineva o si foloseste”, a scris Godina pe Facebook.

Marian Godina merge frecvent la sala de forta, el fiind de altfel proprietar al unei sali de sport.

Presedintele Iohannis s-a vaccinat anti-COVID, vineri, la ora 10,00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„Va multumesc”, a spus presedintele.

Marti, seful statului a anuntat ca se va vaccina anti-COVID, public, pentru a marca inceputul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

„Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca sa zic asa, in ghilimele, sa ne bagam in fata. Ar fi fost, probabil, mesajul gresit, dar vineri incepe a doua etapa de vaccinare in care este prevazuta vaccinarea, de exemplu, a personalului de invatamant, a persoanelor de peste 65 de ani si a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, dar si a personalului numit esential, de exemplu Administratia Prezidentiala, Guvernul si asa mai departe. Si pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu ma voi vaccina public vineri”, preciza Iohannis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos