15.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiPreședintele Iohannis: Sperăm ca în vară să terminăm cu pandemia, să revenim...

Președintele Iohannis: Sperăm ca în vară să terminăm cu pandemia, să revenim la o viață normală

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Președintele Klaus Iohannis a fost în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo. Iohannis a explicat că în cazul în care vom avea 60-70% din totalul populației cu vaccinul efectuat, iar oamenii vor respecta în continuare restricțiile, atunci în vară vom putea scăpa de pandemia de Covid-19.

”Îi felicit pe cei care s-au implicat pentru organizarea acestui centru de vaccinare și pe toți cei care au înțeles că este nevoie de un centru de vaccinare foarte mare în București.

Sunt foarte bucuros că atmosfera în general se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut, o schimbare foarte bună. Pe măsură ce vor veni noi doze de vaccin tot mai mulți oameni se vor vaccina.

În acest centru de vaccinare vor putea fi vaccinate 3000-4000 de oameni pe zi. În toată țara vom crește capacitatea de vaccinare. (…) Avem speranța ca până în vară să avem suficient de multe persoane vaccinate pentru a termina cu această pandemie. Vreau să atrag atenția: vaccinarea singură nu rezolvă problema, doar împreună cu respectarea strictă a tuturor restricțiilor. Doar dacă respectăm restricțiile și 60-70% din populație va fi vaccinată, poate chiar din această vară să ne întoarcem la o viață normală”, a spus Klaus Iohannis.

Ultimele stiri