Acasă Turism Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, isi face concediul in Romania

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, isi face concediul in Romania

111

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a decis sa vina in Romania pentru a-si petrece concediul. Ea a facut un traseu prin muntii Romaniei, ajungad pana pe Varful Moldoveanu.

„Imi place miscarea in aer liber. Mai ales la munte!”, a scris Maia Sandu pe Instagram.

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat vineri dimineata ca a desemnat-o ca premier al tarii pe Natalia Gavrilita.

„Am semnat astazi, dupa consultarile cu fractiunile parlamentare, Decretul de desemnare a Nataliei Gavrilita la functia de Prim-ministru al Republicii Moldova. Doamna Gavrilita are la dispozitie doua saptamani pentru a constitui echipa si pentru a elabora programul de guvernare, pe care sa-l prezinte Parlamentului.

Am toata increderea ca Prim-ministrul desemnat va veni cu o echipa integra si profesionista, si ca maximum in doua saptamani Republica Moldova va avea un nou Guvern, care sa insemne si un nou inceput pentru tara. Oamenii asteapta schimbari in bine si pentru aceasta este nevoie de actiuni ferme si de decizii competente, care sa puna in prim-plan interesul cetateanului”, a anuntat Maia Sandu, vineri dimineata.

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos