13.4 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăDivertismentPreviziunile Babei Vanga pentru anul 2016 S-AU ADEVERIT! Vezi ce a spus...

Previziunile Babei Vanga pentru anul 2016 S-AU ADEVERIT! Vezi ce a spus ca se va intampla in Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Baba Vanga este cea mai cunoscuta prezicatoarea din estul Europei, cele mai multe vorbe ale ei adeverindu-se de-a lungul timpului. Pe numele ei complet Baba Vanga (Vangelia) Pandeva, prezicatoarea s-a nascut pe 31 ianuarie 1911 si a murit la data de 11 august 1996. Toata viata a locuit in orasul Petrich din Bulgaria.

Femeia a fost ingropata in cimitirul din curtea bisericii Saint Petca din regiunea Rupite, Bulgaria. Vangelia Pandeva Dimitrova a manifestat un interes aparte pentru politica, si deloc in mod intamplator. S-a nascut pe teritoriul Macedoniei de astazi, tara care a generat multe conflicte si tensiuni intre Turcia, Grecia, Bulgaria si Serbia.

Tara ei de origine a traversat cele doua Razboaie Mondiale dezbinata intre doua tabere: Bulgaria si Serbia. Femeia a devenit celebra pentru previziunile ei exacte, numarandu-se printre cei mai buni vizionari ai secolului douazeci, in special pentru anticiparea multor evenimente petrecute in timpul celor doua Razboaie Mondiale.

Din acest motiv, a fost supranumita „Nostradamus din Balcani”. Vanga si-a pierdut vederea la varsta de 12 ani, in urma unei tornade puternice.

Vanga a inceput sa faca preziceri de pe cand avea 16 ani. Atunci si-a ajutat tatal sa gaseasca o oaie furata din turma, prezentand o descriere detaliata a curtii in care animalul fusese ascuns de catre hoti. Puterile sale de previziune au ajuns insa la apogeu la varsta de 30 de ani. I-a fost solicitat ajutorul chiar si de presedintii mai multor tari. Chiar si Hitler a vizitat-o intr-o zi, si se spune ca ar fi parasit casa femeii foarte furios.

Vanga a murit in 1996, dar nu inainte de a prezice multe dintre dezastrele globale de proportii precum tsunami-ul din 2004 sau atentatul asupra Turnurilor Gemene. Iar in prezent, se pare ca se contureaza o noua predictie a ghicitoarei, potrivit careia in anul 2016 va avea loc „invazia Europei de catre musulmani”.

Mai departe, Baba Vanga a prezis ca in anul 2018 China va deveni prima „super putere” a lumii, detronand astfel SUA si ca, in acelasi an, o sonda spatiala va descoperi „o noua forma de energie” pe planeta Venus. A avertizat si ca SUA va trece prin mari tensiuni si ca va suferi un declin considerabil, iar ca presedintele „afro-american” va fi „ultimul” presedinte in functie din regiunea nordica a tarii.

Vangelia Pandeva Dimitrova a prezis atacurile asupra Turnurilor Gemene inca din 1989, cand a declarat urmatoarele:

„Ingrozitor, ingrozitor! Fratii din America se vor prabusi dupa ce vor fi atacati de pasari de otel. Lupii vor urla intr-un tufis (n.a.: engleza bush) si va curge sange nevinovat.” (1989)

Si iata ca totul s-a adeverit. Turnurile World Trade Center din New York s-au prabusit in urma unui atac terorist la data de 11 septembrie 2001. Turnurile WTC au fost numite de femeie „frati” sau „gemeni”. Teroristii au folosit avioane de pasageri, „pasarile de otel”, pentru a dobori turnurile. Iar tufisul (engl. bush) face aluzie la numele presedintelui SUA de la acea data, G. W. Bush.

Baba Vanga a anticipat si tsunami-ul devastator care a lovit coasta Thailandei in 2004:

„Un val urias va acoperi un tarm intins cu oameni si sate, iar totul va fi inghitit de ape”.

A mai prezis si ca, in anul 2023, orbita Pamantului va fi deviata, ceea ce va duce la „topirea polilor” si la incendii pe teritoriul Orientului Mijlociu.

Ultimele stiri