Acasă Sibiu ”Prietenii Mocanitei” din Sibiu au lansat o campanie pentru strangere de fonduri....

”Prietenii Mocanitei” din Sibiu au lansat o campanie pentru strangere de fonduri. Vor sa cumpeere o locomotiva!

Asociaţia „Prietenii Mocăniţei” a lansat, la acest sfârşit de săptămână, o campanie de strângere de fonduri cu ajutorul cărora să poată cumpăra o locomotivă pentru linia de cale ferată îngustă de pe Valea Hârtibaciului, pe care vor să o revitalizeze, între Agnita şi Sibiu.

După cum transmite corespondentul RRA, organizaţia neguvernamentală oferă, începând de ieri, plimbări cu mocăniţa trasă de o locomotivă împrumutată, pe o distanţă de opt km, între satele Cornăţel şi Hosman, porţiune care a fost restaurată de voluntarii de la Asociaţia „Prietenii Mocăniţei”.

Ei doresc, astfel, să impulsioneze turismul în zonă, după un model care este deja foarte apreciat pe Valea Vaserului, în zona Moldoviţa din Bucovina sau în Apuseni.

Sursa: Rador

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCine are prioritate in imaginea alaturata? Politistul Marian Godina spune ca e CEA MAI DES INTALNITA situatie la Tamponari!
Articolul următorDirector de Spital despre Hexi Pharma: Sunt PARALIZAT DE FRICA! In toti anii astia am pus IN PERICOL SANATATEA COPIILOR!