Acasă Stirea zilei Primar PSD din Iasi luat la bataie de sateni

Primar PSD din Iasi luat la bataie de sateni

Primarul comunei Roșcani (Iași), Ginovel Gheorghiu, a fost transportat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din județ, după ce a fost băut de mai mulți membri ai unei familii din comunitate.

După ce l-au bătut pe primar, doi dintre membrii familiei au fost reținuți, iar, mai apoi, arestați preventiv pentru 30 de zile.

Edilul susține că, de-a lungul timpului, mai mulți săteni i s-au plâns că ar fi fost agresați sau amenințați cu bătaia de respectiva familie.

„Am sesizat poliția la fața locului, au făcut dosar penal, am scos certificat medico legal, numai așa putem să facem liniște în comuna noastră, știm de la persoanele din comună că asta fac, bat cu pumnii și picioarele, sunt reclamații la poliție, le e frică că îi bate. Eu fiind primar cu suflet, am sărit în ajutorul satenilor, să nu fie bătuți”, a declarat primarul la Realitatea PLUS.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDan Bittman și-a găsit idolul: „Daca mai aveam 20 de politicieni ca Sosoaca, eram Suedia, nu Romania”
Articolul următorBărbatul din Onești care a sechestrat și ucis cu sânge rece doi muncitori planificase totul în prealabil!