Acasă Social Primarul Gabriela Firea da in judecata teroristii care saboteaza Bucurestiul si lasa...

Primarul Gabriela Firea da in judecata teroristii care saboteaza Bucurestiul si lasa oamenii fara apa calda!

162

Primarul Gabriela Firea anunță că depune plângere impotriva teroristilor care saboteaza Bucurestiul.

Firea acuză sabotarea sistemului de termoficare deoarece angajații ELCEN ar fi efectuat în mod intenționat o avarie gravă, unde „s-a greșit cu 20 de grade mai mult”.

„Atac la siguranta cetatenilor! Sabotaj fata de bucuresteni, din partea Elcen, institutie in subordinea Guvernului PNL. S-a “gresit” cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic, astfel incat s-a produs o avarie foarte grava. Vom depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, care reprezinta infrastructura critica si trebuie asigurata continuitatea, conform legii”, a anunțat pe pagina sa de Facebook Gabriela Firea.

Edilul a mai precizat că nu crede în varianta unei erori tehnice, deoarece diferenta de temperatura este mult prea mare, iar tehnicienii care au facut manevrele „știau că vor provoca o avarie”.

„Acest sabotaj vine la doua zile dupa ce ministrul PNL al economiei a declarat ca lucreaza la o lege prin care Primariei Capitalei sa i se interzica plata subventiei pentru agentul termic, cu exceptia unui numar mic de persoane. Asta inseamna facturi enorme pentru cetateni”, mai punctează primarul general.

Potrivit postării lui Firea, Compania Municipala Termoenergetica București a anunțat că în urma unor manevre, a crescut brusc agentul termic cu aproape 20 de grade, ceea ce a provocat o avarie la rețeaua din Sectoarele 2 și 3 din Capitală.

Acest lucru a dus la oprirea apei calde și a căldurii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos