Acasă ACTUALITATE Primarul Iasiului, unul din liderii PSD pe tara: Cer Guvernului si lui...

Primarul Iasiului, unul din liderii PSD pe tara: Cer Guvernului si lui Liviu Dragnea sa ABROGE ordonanta 13/2017! Mi-e rusine cand ma uit in ochii oamenilor!

427

Primarul municipiului Iași, pesedistul Mihai Chirică, a cerut astăzi oficial abrogarea ordonanței Dragnea. Primarul a cerut demisia lui Florin Iordache de la ministerul Justiției, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, i-a solicitat lui Liviu Dragnea „să corecteze greșelile comise” și i-a reproșat că nu știe să-și aleagă oamenii pe care i-a promovat în funcții.

„Nu asta e politica pe care vrea s-o ducă PSD. Am ales să nu-mi fie rușine să mă uit în ochii ieșenilor și colegilor mei de partid”, a explicat primarul din Iași, făcând și o comparație cu Revoluția din 1989. „Am ajuns într-un mod nejustificat într-o situație similară celei de la Revoluția din 1989, în care sute de mii de oameni au ieșit în stradă (…) Pe 11 decembrie cetățenii au ales. Dar la câteva săptămâni de la învestirea Guvernului se discută nu despre programul de guvernare, ci despre legi care privesc Justiția. (…) Nu asta e politica pe care vrea s-o ducă PSD. Am ales să nu-mi fie rușine să mă uit în ochii ieșenilor și colegilor mei de partid. (…) Propun Guvernului Grindeanu și dlui președinte Liviu Dragnea să abroge ordonanta 13/2017, să propună un proiect de lege Parlamentului, să facă dezbatere publică, să consulte specialiștii”, a precizat primarul.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos